مرکز تلفن تحت شبکه یا PBX (Private Branch Exchange) یک سیستم تلفنی پیشرفته است که با استفاده از تکنولوژی VoIP (Voice over Internet Protocol) یا تلفن IP، امکان ارتباطات داخلی و خارجی برای سازمانها و شرکتها را فراهم میکند. این سیستم به این امکان دسترسی میدهد که ارتباطات تلفنی درون سازمانی به بهترین شکل مدیریت شود و هزینههای مربوط به تماسهای خارجی کاهش یابد. PBX این امکان را به سازمانها می دهد که تعداد زیادی تلفن داخلی و خارجی را به راحتی مدیریت کنند و ارتباطات داخلی را تسهیل کنند. این سیستم همچنین امکاناتی از قبیل انتقال تماس، نگه داری تماس و گزارش گیری را فراهم میکند. به کمک PBX سازمانها می توانند بهبود قابل توجهی در کیفیت و کارایی ارتباطات تلفنی خود داشته باشند و همچنین بهبود در بهره وری و کاهش هزینهها را تجربه کنند.
مرکز تلفن چیست؟
مرکز تلفن ابزاریست که تماسهای تلفنی درون و بیرون سازمانی را مدیریت می نماید. با توجه به گسترش روزافزون شبکه های کامپیوتری از یک سو و سوی دیگر پیشرفت مراکز تلفنی و مخابراتی و تلفیق این شبکه های ارتباطی، تمایل موسسات، سازمان ها و شرکت ها به بهره گیری از شبکه IP به عنوان بستر ارتباطی بیشتر از پیش شده است؛ به گونه ای که امروزه کمتر سازمانی در جهان و البته ایران را می توان یافت که بر خلاف این جریان حرکت نماید و برنامه ای جهت بهبود و توسعه مرکز تلفن خود نداشته باشد. سازمان و شرکت هایی هم که به تازگی قصد راه اندازی مرکز تلفنی دارند، در صورت شناخت درست از مزایا و امکانات این تکنولوژی جدید، به طور قطع به جرگه گسترده خریداران مرکز تلفن تحت شبکه خواهند پیوست.
مرکز تلفن تحت شبکه بسته به نوع اندازه سازمان می تواند کم ظرفیت و پرظرفیت باشد. مراکز تلفن پرظرفیت دارای تعداد کاربران بیشتری هستند و به طبع به همین دلیل می توانند تعداد تماس همزمان بیشتری را ایجاد و مدیریت نمایند. مرکز تلفن می تواند به عنوان بخشی از ابزار ارتباط با بیرون از سازمان نظیر ایمیل مورد استفاده قرار بگیرد . مثلا در سازمان های دولتی می تواند پلی برای ارتباط با دیگر سازمان ها و یا ارباب رجوع باشد. محبوبیت مراکز تلفن در جوامع امروزی به طور فزآینده ای در حال افزایش است چرا که بسیاری از شرکت ها و سازمان های دولتی به متمرکز نمودن خدمات و پشتیبانی مشتریان و ارباب رجوع روی آورده اند.
مترادف های مرکز تلفن
بسیاری از متخصصان ایرانی و خارجی با توجه به برداشت خود نام های مترادفی برای مرکز تلفن انتخاب می کنند. سانترال تلفن یکی از این مترادف هاست و دلیل آن ایجاد یک مرکزیت برای کنترل ارتباطات تلفنی است. این کلمه از واژه Central برگرفته شده است. نام دیگر COntact Center به زمان انگلیسی است که در حقیقت معنی آن همان مرکز تلفن خواهد بود. از دیگر مترادف ها می توان به PBX اشاره کرد که در نوع آنالوگ PBAX و در نوع تحت شبکه IP PBX مورد توجه قرار گرفته است. نام های دیگری مثل سوئیچ تلفن نیز در بین افراد مطرح شده است ولی همگی در یک مفهوم یکسان قرار دارند. مرکز تلفن یک راهحل جامع برای یکپارچهسازی، بهبود، تسریع و خودکارسازی ارتباطات یک سازمان در سطوح مختلف است.
مروری بر گذشته ی مرکز تلفن
در گذشته استفاده از مراکز تلفنی سوئیچ مدار رایج بود. این سیستم ها که از ابتدا به منظور برپایی ارتباطات صوتی طراحی شده بودند، تنها وظیفه انتقال صوت را داشتند که این کار را به خوبی انجام می دادند اما پاسخگوی سایر سرویس های مورد نیاز نبودند. سرویس هایی از قبیل صندوق صوتی، پست الکترونیک، تبادل پیام فوری، ارتباط تصویری، کنفرانس ویدیویی و صوتی، دریافت و ارسال فکس، دریافت و ارسال SMSو غیره به عنوان بخشی از امکانات در یک سیستم ارتباطی جامع به شمار می روند. این در حالی است که تکنولوژی سوئیچ مدار، راه حلی برای ارائه این سرویس ها نداشت. این مساله یکی از دلایلی بود که نیاز به حضور یک تکنولوژی جدید در کنار سیستم قبلی احساس می شد. تکنولوژی مبتنی بر بسته ، با انعطاف بیشتر و امکانات گسترده تر به عنوان جایگزین مطرح شد که در نتیجه آن امکان راه اندازی مراکز تلفن مبتنی بر IP یا همان VoIP به عنوان یک گزینه جذاب و مطمئن در دسترس خواهد بود.
این تکنولوژی مراکز تلفن سنتی (PABX) را نیز متحول نموده و مراکز تلفن تحت شبکه یا IP-PBX ها جایگزین آن ها شده اند. مرکز تلفن اتصال صوت قدرت پشتیبانی از تعداد قابل توجهی از کاربر، تماسهای همزمان، گزارش آنها و مسیردهی هوشمند تماسها را دارد. با توجه به بزرگی سازمان ، ممکن است تعداد کاربران از تعدادی محدود تا صدها نفر متغیر باشد.
بنابر نیازهای هر شرکتی، مراکز تلفن امکان دریافت تماس ها و یا برقراری تماس های خارجی را دارند. برخی از این مراکز بیشتر بر تماس های ورودی تمرکز دارند مانند بانکی که شماره دسترسی رایگان را در اختیار مشتریان قرار می دهد.
معماری مرکز تلفن
با گسترش تکنولوژی VoIP راهحلهای ارائه شده برای مراکز تلفن نیز متحول شده و از این طریق بسیاری از محدودیتهایی که در سیستمهای سنتی وجود داشت از میان رفتهاند. مرکز تلفن با بکارگیری تکنولوژیهای روز همچون VoIP و همچنین معماری ماژولار، بالاترین میزان کارایی، قابلیت یکپارچهسازی و رضایتمندی را در فراهم میکند. در مرکز تلفن های نسل جدید یک بخش مدیریت تماسها، یک هسته تلفنی و یک بخش پایگاه دادهها وجود دارد.
در مرکز تلفن یک لایه انتزاعی از پایگاه داده مورد استفاده قرار گرفته است که با این روش امکان بکارگیری انواع پایگاه دادهها مانند Oracle و MySQY برای ذخیرهسازی کلیه دادهها وجود خواهد داشت. در این مرکز تلفن، لایه ارتباطی به همراه هسته تلفنی، بستر ارتباطی لازم را برای پشتیبانی از کانالهای مختلف و همچنین پروتکلهای گوناگون را فراهم می کند. به عبارت دیگر یک مرکز تلفن چند کاناله از ارتباطات رایج همچون ایمیل، نمابر، چت، پیام کوتاه و ارتباطات تلفنی پستیبانی می نماید. طراحی ماژولار مرکز تلفن این امکان را فراهم میکند تا برحسب نیاز و همچنین با توجه به اندازه و نیاز سازمان، از قابلیتهای نرم افزار بهرهبرداری شود که این خود به کاهش هزینههای سازمان کمک خواهد کرد.
ویژگی های مرکز تلفن اتصال صوت
- مسیریابی و توزیع پیشرفته تماسها
- مانیتورینگ صف ها، تماس های ورودی ، کاربران رجیستر شده در مرکز تلفن
- مدیریت کاربران شامل کاربران مدیر و راهبر سیستم با سطوح دسترسی مختلف
- گزارشگیری پیشرفته از مکالمات ضبط شده و تماس ها
- دفترچه تلفن جهت ذخیره مخاطبین
- ضبط مکالمات ورودی و خروجی به مرکز تلفن و تماس های داخلی به داخلی مشترکین
- صندوق صوتی جهت دریافت پیغام های مخاطبین در زمان های غیر فعال بودن مشترکین مرکز تلفن
- فکس مجازی که می تواند باعث صرفه جویی در هزینه های کاغذ و نگهداری پرینتر ها باشد
- ایجاد محدودیت های زمانی تماس
- IVR (اصطلاحا همان تلفن گویا)
- امکان برقراری کنفرانس تلفنی و تماس ویدئویی
- ارتباط با سیستمهای ثالث مثل سیستم اتوماسیون
- امکان اتصال کاربران آنالوگ وIP به صورت همزمان و یا مجزا
- ظرفیت از 30 تا 100 هزار کاربر
- توسعه آسان به ظرفیت های بالاتر فقط با خرید لایسنس مشترک بیشتر
- امکان استفاده از دیسک های حافظه
- پشتیبانی از پروتکل های SRTP و TLS، SSH ، HTTP، TELNET،HTTPS
- پشتیبانی از انواع کدک ها با استاندارد GSM،G.726،G.729،G.723.1،G.711A-Law،G.711U-Law
- پشتیبانی از انواع پروتکل ها همانندSIP-T ،SIP، مگاکو (H.248)
- امکان ایجاد سامانه افزونه (Redundancy ) به منظور داشتن دو سرور فعال به صورت همزمان
- سامانه بیلینگ پیشرفته به منظور محاسبه هزینه مکالمات
- قابلیت پیاده سازی به صورت سیستم توزیع شده جغرافیایی برای اتصال شعب و مراکز مختلف
- امکان اتصال به سامانه های ارسال و دریافت پیامک
- امکان اتصال به سیستم پیجینگ تحت شبکه (PoIP)
علاوه بر ویژگی ها و امکاناتی که IP-PBX ها به واسطه فعالیت در بستر شبکه IP فراهم می کنند، پیاده سازی یک مرکز تلفنی مبتنی بر تکنولوژی VoIP در سازمان هایی که شعب متعدد و پراکنده دارند، پاسخی مناسب در جهت کاهش هزینه ها و یکپارچه سازی زیرساخت ها می باشد. با بهره مندی از بستر شبکه IP موجود میان شعب و همچنین استفاده از تجهیزات مناسب، می توان مرکز تلفن قدیمی را با سیستم تلفنی مبتنی بر IP جایگزین کرده و یا حتی بدون نیاز به تغییر در ساختار قدیمی، از مزایای مرکز تلفن IP بهره مند گردید. در واقع این امکان نیز وجود دارد که سیستم تلفنی جدید با امکانات بی شمار در کنار سیستم تلفنی سنتی قرار گیرد و ترکیب مرکز تلفن های سنتی را تغییر نداد.
مسیریابی و توزیع تماسها
تماسها از هر نوعی که باشند (ورودی یا خروجی) و از هر کانالی که وارد شوند وارد بخش مسیریابی کانالها خواهند شد. در این بخش براساس استراتژیهای از پیش تعریف شده و همچنین با استفاده از مشخصههای تماس، درباره مقصد آن تماس، تصمیمگیری میشود.
مشخصههای مسیریابی:
• کانال ورودی یا خروجی
• مبدا تماس (Caller ID)
• مقصد تماس (Dialed Number)
• گزینه انتخاب شده در IVR
مانیتورینگ
یکی از نیازمندیهای اساسی مراکز تلفن، مانیتورینگ عملکرد مرکز تلفن میباشد؛ به گونهای که سرپرست و یا مدیر سیستم بتواند عملکرد کلی مرکز تلفن تحت کنترل خود را تحلیل کند و بر اساس تحلیلهای صورت گرفته، کارایی مرکز تلفن را بهبود بخشد. مرکز تلفن اتصال صوت امکان مانیتورینگ کلیه جریانهای موجود در سیستم را برای مدیر سیستم فراهم میکند. مانیتورینگ مرکز تلفن شامل مانیتورینگ کاربران، تماسها، صفها و حتی مانیتورینگ لینکهای ارتباطی میباشد.
مانیتورینگ کاربران
مانیتورینگ آنلاین و لحظه ای کاربران سیستم و اطلاع از جزییات زمانهای ورود و خروج کاربران به سیستم از امکانات اصلی قسمت مانیتورینگ کاربران در نرم افزار است.
- موقعیت کاربر در شبکه
- زمان ورود کاربر
- آخرین زمان دسترسی
- نقشهای کاربر
مانیتورینگ تماسها
در مرکز تلفن اتصال صوت امکان مانیتورینگ تماسهای موجود در سیستم با جزییات آنها وجود دارد.
- نوع تماس
- مدت زمان تماس
- مدت زمان مکالمه
- کانال ورودی
- مبدا تماس (Caller ID)
- شنود آنی تماس
- و بسیاری از دیگر گزارشات مورد نیاز
مانیتورینگ صفها
در نرم افزار مرکز تلفن امکان مانیتورینگ صفهای تعریف شده در سیستم و وضعیت آنها را خواهید داشت.
- نوع تماسهای موجود در صف
- تعداد تماسهای موجود در صف
- ماکزیمم طول صف
- درصد استفاده از صف
ابزارهای تحلیلی و گزارش گیری پیشرفته
در یک مرکز تلفن، گزارش گیری مهمترین نیاز برای مدیران سازمان به شمار میرود. تا از این طریق بتوانند تمامی ابعاد عملکردی سیستم، نیروی انسانی و سطح خدمت دهی را بسنجند.
در مرکز تلفن اتصال صوت به این مهم توجه ویژه ای شده است و سیستمی با عنوان گزارش گیری تعبیه شده است. سیستم گزارش گیر ابزاری قوی و انعطافپذیر با کاربری آسان بوده که امکان بارگذاری و اجرای گزارشات متنوع را فراهم میکند، به طوری که گزارشات مورد نیاز برای هر سازمان را میتوان در آن قرار داد. از ویژگیهای این سیستم گزارش گیری میتوان به مدیریت تحت وب و پشتیبانی از فرمتهای مختلف Excel، Word و PDF اشاره کرد.
ارتباط با سیستمهای ثالث
در حالت کلی سرویسدهی به تماسها بر اساس سیاستهای از پیش تعریف شده در مرکز تلفن انجام می شود. اما یکی دیگر از سناریوهای پرکاربرد در مراکز تلفن، یکپارچه سازی با سیستمهای ثالث همچون CRM جهت تعیین نوع سرویس دهی و مکانیزه کردن روند پاسخ دهی میباشد.
خرید مرکز تلفن
برای خرید یک مرکز تلفن می بایست به چند نکته توجه کنیم:
- قیمت
- امکانات
- کارایی و اطمینان از عملکرد
- پشتیبانی و خدمات پس از فروش
مسلما قیمت یکی از مهمترین چراغ های روشن در ذهن خریداران مرکز تلفن است. قیمت مرکز تلفن متشکل از هسته ی اصلی مرکز تلفن یعنی نرم افزار، شاسی اصلی شامل بدنه و منبع تغذیه و کارت ها و مبدل های ورودی و خروجی آن می گردد. شرکت اتصال صوت با بومی سازی هر سه مورد امکان رقابت با تمامی برند های خارجی مرکز تلفن را دارد. اختلاف قیمت مرکز تلفن اتصال صوت با اروپایی و آمریکایی و حتی چینی قابل توجه است.
امکانات مرکز تلفن از عوامل دیگریست که باید به آن توجه کرد. مسلما شرکت اتصال صوت سعی می کند تا با بروز رسانی مداوم نرم افزار و سخت افزار تولیدی خود در جنگ رقابت با محصولات خارجی پیشتاز باشد و این نگته را می توان با مقایسه کاتالوگ مرکز تلفن اتصال صوت با دیگر بند ها مشاهده کرد. کارایی و اطمینان از عملکرد مرکز تلفن از مهمترین اولویت ها و دغدغه های خریداران مرکز تلفن می باشد. ارجاع به مشتریان قدیمی و تائیدیه های دریافت شده برای نرم افزار و سخت افزار محصول مرکز تلفن اتصال صوت بر کارایی آن تاکید دارد.
پشتیبانی و خدمات پس از فروش از دیگر دلایل مهمی است که مشتریان مرکز تلفن اتصال صوت را برای خرید آن مصمم تر می کند. تولید تمامی تجهیزات در داخل مانع از وابستگی این خدمات به منابع خارجی شده است. همچنین تیم تخصصی نصب و راه اندازی اتصال صوت با بیش از 14 سال سابقه انجام پروژه های مختلف کشوری و واحد تعمیرات و گارانتی همیه در تلاش هستند تا بهترین خدمات ممکن را در اختیار مشتریان قرار دهند.
مرکز تلفن ایرانی
مر کز تلفن اتصال صوت طراحی و ساخته شده توسط متخصصان ایرانی می باشد که می تواند تمامی امکانات مورد نیاز شما برای یک مرکز تلفن مدرن را بر آورده سازد. با خرید مرکز تلفن ایرانی اتصال اتصال صوت از توسعه کسب و کار فرزندان ایران زمین حمایت خواهید کرد. افرادی که تلاش کردند تا در زمان تحریم ، چرخی مورد نیاز در ساختار مورد نیاز کشور را به حرکت دربیاورند. حمایت شما از مرکز تلفن تولید شده در ایران باعث خواهد شد تا متخصصین این امر با دلگرمی بیشتری در راستای فتح قله های سخت و یا غیر ممکن در تولید بردارند.
اتصال صوت آماده است تا با افتخار از شما عزیزان در بازدید از خط تولید محصولات خود میزبانی نماید.
آشنایی بیشتر با مرکز تلفن اتصال صوت
مر کز تلفن اتصال صوت مرکز تلفنی یکپارچه است که می تواند از 10 تا 10000 کاربر آنالوگ و IP را به صورت ترکیبی پشتیبانی نماید. مرکز تلفن اتصال صوت در شاسی پایه می تواند از 64 پورت آنالوگ (FXO/FXS) و 4 پورت E1 پشتیبانی نماید. همچنین در صورت نیاز به افزایش این پورت ها می توان از شاسی های دوم و سوم به صورت افزایشی استفاده نمود.
جزئیات ماژول های سخت افزاری نصب شده روی مرکز تلفن اتصال صوت
- مادربرد: برد اصلی با واحد پردازش 4 هسته ای جهت نصب سافت سوئیچ اتصال صوت
- پاور: پاور صنعتی 15 آمپر AC
- DSP120: برد پایه به منظور اتصال کارت های یوزر و لایسنس E1
- کارت یوزر: روی هر یوزر کارت می تواند 4 ماژول 4تایی FXO و یا FXS نصب کرد.
مرکز تلفن | مرکز پاسخگویی هوشمند
مراکز تلفن (Call Centers) یکی از ارکان حیاتی در مدیریت ارتباطات با مشتریان در دنیای تجارت امروز به شمار می آید. این مراکز به منظور پاسخگویی به نیازهای خاص هر شرکتی، وظایف مختلفی را بر عهده دارند. بسته به نوع خدمات و محصولات یک شرکت، مراکز تلفن می توانند امکان دریافت تماسها و یا برقراری تماسهای خارجی را فراهم کنند. به عنوان مثال، در یک بانک که به ارائه خدمات مالی و مشاوره به مشتریان می پردازد، بیشتر بر تماسهای ورودی تمرکز دارد. این واحدها با ارائه شمارههای دسترسی رایگان، سعی در تسهیل ارتباط مشتریان با خود دارند. این تماسها می توانند شامل درخواست اطلاعات درباره حسابها، ثبت شکایات و یا دریافت مشاوره مالی باشند. با این روش، بانکها قادرند تا به سرعت به نیازهای مشتریان پاسخ دهند و تجربه کاری مثبتی برای آنها ایجاد کنند.
ویژگی های مرکز تلفن
- مدیریت تماسها: مرکز تلفن ها میتوانند تماسها را به صورت خودکار به واحدهای مختلف هدایت کنند تا تجربه کاربری بهتری ارائه دهند.
- ضبط تماس: قابلیت ضبط تماسها به سازمانها باعث شده تا از مکالمات خود برای بهبود خدمات و آموزش کارکنان استفاده شود.
- گزارش گیری: این سیستمها شامل ابزارهای گزارش گیری پیشرفته ای هستند که به مدیران امکان میدهد عملکرد تیمهای خود را تحلیل کنند.
- مرکز پاسخگویی هوشمند: مرکز پاسخگویی هوشمند به فناوری های پیشرفته تری مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشین مجهز است. این سیستمها میتوانند به طور خودکار به سوالات متداول پاسخ دهند و از بار کاری کارکنان بکاهند.
برای اطلاعات بیشتر و مشاهده محصولات مرتبط با مرکز تلفن و مرکز پاسخگویی هوشمند، میتوانید به وب سایت اتصال صوت مراجعه کنید. این وب سایت مجموعهای از تجهیزات و نرم افزارهای لازم برای بهبود ارتباطات سازمانی را ارائه میدهد.
💎نقش و اهمیت مرکز تلفن در کسب و کارها
مرکز تلفن در کسب و کارها یکی از اجزای حیاتی برای برقراری ارتباطات مؤثر و مدیریت تماسها است. با استفاده از این سیستم می توان تماسها را به طور مؤثر مدیریت کرد و ارتباط بین مشتریان و خدمات را تسهیل کرد. مرکز تلفن تحت شبکه، که به عنوان مرکز تلفن VoIP نیز شناخته می شود از تکنولوژیهای تحت شبکه برای برقراری تماسها استفاده می کند و این امر به ویژه در دنیای مدرن که کسب و کارها به ارتباطات سریع و کارآمد نیاز دارند حیاتی است. از دیگر جنبه های مهم مرکز تلفن می توان به مدیریت دادهها و گزارش گیری از تماسها اشاره کرد. این اطلاعات به کسب و کارها کمک می کند تا الگوهای تماس را تحلیل کرده و بهبودهای لازم را در فرآیندهای خود اعمال کنند.
مرکز تلفن VoIP در مقابل سیستمهای آنالوگ: مزایا و معایب
مقایسه مرکز تلفن VoIP (Voice over IP) با سیستمهای تلفن آنالوگ (POTS – Plain Old Telephone System) نشان دهنده تفاوتهای اساسی در تکنولوژی، عملکرد و هزینههاست. انتخاب بین این دو سیستم بستگی به نیازهای سازمانی، بودجه و زیرساخت موجود دارد. در ادامه مزایا و معایب هر دو سیستم توضیح داده شده است که به شرح زیر است:
مرکز تلفن VoIP
مزایا:
1. کاهش هزینهها
2. قابلیت مقیاس پذیری
3. ویژگیهای پیشرفته
4. یکپارچگی با سایر سیستمها
5. قابلیت دسترسی از راه دور
6. انعطاف پذیری در دستگاهها
7. به روزرسانی آسان
معایب:
1. وابستگی به اینترنت
2. هزینه اولیه راه اندازی بالا
3. مشکلات امنیتی
4. نیاز به مدیریت تخصصی و فنی
5. قطع ارتباط در زمان قطعی برق یا اینترنت
6.
سیستمهای تلفن آنالوگ
مزایا:
1. سادگی و پایداری
2. عملکرد در قطعی برق
3. مناسب برای سازمانهای کوچک یا سنتی
4. عدم نیاز به اینترنت
معایب:
1. محدودیت در قابلیتها
2. هزینههای بالا برای خطوط متعدد
3. نگهداری دشوار
4. عدم انعطاف پذیری
5. عدم یکپارچگی
6. **کیفیت پایین
قابلیتهای بی پایان: راه کارهای تلفن تحت شبکه برای کسب و کار شما
با استفاده از سیستم تلفن تحت شبکه (VoIP) می توان ارتباط کسب و کارها را از طریق اینترنت مدیریت کرد. که این امر از مزایای متعددی بهره مند است. در زیر به برخی از ویژگیها و مزایای این سیستمها اشاره میشود:
1. کاهش هزینهها
• استفاده از VoIP میتواند تا 60% هزینههای ارتباطی را نسبت به خطوط سنتی کاهش دهد. این سیستمها به ویژه برای کسب و کارهای کوچک که به دنبال صرفهجویی در هزینهها هستند بسیار مناسب هستند.
2. قابلیت های اضافی
• سیستمهای تلفن تحت شبکه شامل ویژگیهای پیشرفتهای مانند:
o پاسخگوی خودکار (Auto Attendant)
o پیام رسانی و تماس نامحدود
o انتقال پیام صوتی به ایمیل و SMS
o کنفرانس ویدئویی HD
o شمارههای محلی و بدون هزینه
3. دسترس پذیری سریع
• این سیستمها به کاربران اجازه میدهند تا از هر دستگاهی (تلفن رومیزی، گوشی هوشمند یا کامپیوتر) به سیستم تلفنی دسترسی داشته باشند. همچنین، کارمندان میتوانند از راه دور کار کنند و به راحتی با مشتریان و همکاران ارتباط برقرار کنند.
4. مدیریت تماس هوشمند
• با استفاده از قابلیتهای مانند انتقال هوشمند تماس و مدیریت تماسهای ورودی، میتوانید تماسها را بر اساس معیارهای مختلف به اعضای تیم خود هدایت کنید.
5. یکپارچگی با ابزارهای تجاری
• سیستمهای VoIP به راحتی با نرم افزارهای CRM و دیگر ابزارهای تجاری یکپارچه میشوند که به بهبود کارایی و تجربه مشتری کمک میکند.
6. پشتیبانی 24 ساعته
• ارائه دهندگانی مانند اتصال صوت پشتیبانی 24 ساعته برای مشتریان خود فراهم میکنند، که این امر به کسب و کارها کمک میکند تا در هر زمان که نیاز دارند به خدمات دسترسی داشته باشند.
سخن پایانی
سیستم های PBX بسیاری از فرآیندها را بهبود می بخشند و کیفیت و سرعت خدماتی را که نمایندگان می توانند ارائه دهند افزایش می دهند. سیستم تلفن سانترال نقش مهمی در مسئولیت های روزانه نمایندگان ایفا می کند و ارتباطات اینترنتی را روان تر و روان تر می کند. مهم نیست در چه زمینه ای فعالیت می کنید، کمک اضافی همیشه قدردانی می شود. همه چیز برای جلب رضایت مشتریان شما! علاوه بر این، سیستم های PBX از عملکرد کل تیم خدمات مشتری پشتیبانی می کنند. بسیاری از ارائه دهندگان عملکردهایی مانند ضبط تماس یا یادداشت تماس برای بهبود کار نمایندگان و ارائه خدمات با کیفیت بالاتر دارند.
031012